KudaZaVikend.com Forum

Puna verzija: MADONNA - KONACNOOOOO !!!
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajucim oblikovanjima.
Ono sto smo svi dugo cekali i nadali se, konacno ce se desiti ...
Ovog Septembra na Jazu (mogao je biti i Beograd), imacemo priliku da vidimo najvecu zvezdu danasnjice. Bez ikakve sumnje, Madonna je glavna zvezda danasnje pop, rock, house, r n b, electro muzike,
zena koja traje toliko dugo, uspevajuci da uvek ostane aktuelna (sa manje ili vise uspeha).
Sve u svemu, koncert koji se ne sme propustiti ...
Ja cu ici sigurno jer ce to biti pravi spektakl koji se desava jednom u zivotu..
Da bash steta sto nije u Beogradu, bash samse bio ponadao da ce da ovde gostuje bas bi to voleo ali ovako me je rastuzila vest da ce da gostuje u Crnoj Gori Sad
... voleo ali ovako me je rastuzila vest da ce da gostuje u Crnoj Gori Sad
[/quote]

O.K. mogloo je i ovde i na Jazu, ali u svakom slucaju moram da odem. Ko zna kade ce opet da dodje ?
Prodajem kartu za Madonin koncert na Jazu, 6000, 00 din.
Nije nikakva kopija il prevara, kupila sam je regularno u Bilet servisu za 7200,00 din.(stajanje), ali sam u medjuvremenu pocela da radim pa nema sanse da se izvucem sa posla i odem. Tako da ako neko planira da ide, a pri tom da ustedi, nek se javi sms-om na 064/200 65 61 ili e-mailom - ivanakbg@hotmail.com

PozzSmile
Samo cu reci da bi bilo vrhunski da je bila u Beogradu a ne na Jazu, sto se i ispostavilo jer gomila ljudi nije stigla zbog njihove odlicne organizacije..
Referentni URL